2010. augusztus 29., vasárnap

A tegnapi nap ...

szerintem nagyon jól sikerült. Jó volt személyesen is látni azokat, akiknek a blogjait olvassuk.Igaz arra nem volt idő, hogy mindenkivel szóba elegyedjen az ember, de majd a következőn. Sikerült megint szert tennem pár anyagra, majd csak jó lesz valamire :-))
A csereberén egy nagyon aranyos babát kaptam diusbb-tól:

Remélem az én ajándékom is tetszett annak, aki kapta, sajnos nem emlékszem a nevére, olyan gyorsan történtek az események!

Most éppen szilvalekvárt főzök, ott rotyog a sütőben és a tűzhelyen,


közben főztem egy kis madártejet (nyami-nyami),

sütöttem egy zöldfűszeres koszorút és padlizsános rétest. Sajnos a család csak nézheti mindezeket, ugyanis holnap viszem be a munkahelyemre, névnapozunk. A névnapom mindig a szokásos nyári leállás idejére esik, így később szoktuk megünnepelni.

5 megjegyzés:

  1. Szia! Itt a megajándékozott : ))
    Nagyon szépen köszönöm az almákat! Sajnálom, hogy személyesen nem sikerült, csak itt! Egy ideig keresgéltelek, mert volt, aki az ajándékom alapján tudta, hogy kitől is kaptam... : ) De tényleg, olyan gyorsan történt... Szóval köszönöm, és talán lesz még alkalom, hogy személyesen elmeséld ezt a kukacolós varrást, mert ez valami hihetetlen : )

    VálaszTörlés
  2. Én meg téged kerestelek!
    Pont azt beszéltük itthon, hogy kevés volt az idő. Futólag beazonositottunk mindenkit, de nagy titkora nem derült fény! :))

    VálaszTörlés
  3. Borsheka! Örülök, hogy jelentkeztél!! Olyan gyorsan történt minden, hogy nem tudtam megjegyezni, hogy kit húztam! Örülök, hogy tetszik amit varrtam. Majd legközelebb biztosan sikerül beszélgetni is :-))

    VálaszTörlés
  4. diusbd! Nagyon köszönöm a Kata babát, nagyon tetszik! Egyelőre ott fog csücsülni a varrószobámban, a három fiú közül egyiknek sem támadt kedve játszani vele :-))

    VálaszTörlés
  5. Nekem ugyan lányaim vannak, de a babákat még így is magamnak varrom! :))

    VálaszTörlés