2011. október 18., kedd

Hétvége

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzékeny, de megsirattam azt a két ezüstfenyőt, amit kivágtunk az udvarunkon. Már évek óta készültünk rá, de nagyon sajnáltuk őket. A három fenyőt együtt ültethették a házunk előző tulajdonosai kb. 40 évvel ezelőtt. Ennek ellenére teljesen egészséges volt mind a három. A harmadik, nem tudni miért, alacsonyabbra nőtt. Sajnos "kedves" szomszédainknak nem nagyon tetszett már, hogy ott állnak - pedig még pár méterrel arrébb van a házuk - . A szomszédasszony legutóbbi, nyomdafestéket nem tűrő beszólása után aztán végleg eldöntöttük, hogy mi lesz az első két fenyő sorsa.
Így hétvégén a férjem kivágta. Legalább gyakorolta egy kicsit a mászást :-))

Most nagyon furcsa, de le egy nagy udvarunk. Majd tavaszra megálmodjuk, hogy mi lesz a helyén.

Vasárnap végre befejeztem az őszi táskámat, ami nem olyan lett, mint terveztem. Nagyon szeretem a bőrfüles nyári táskámat. Gondoltam varrok egy ilyet őszi színben is, csak egy picit nagyobb méretben.
Hát a "picit" nagyobb nem igazán sikerült, ha egymás mellé rakom a kettőt, majdnem duplája a nagy a kicsinek. Azért így is használni fogom, azt hiszem.

3 megjegyzés:

  1. Ó-ó, pedig milyen szép, egészséges fák voltak! Vajon hány madárnak nyújtottak azok telente menedéket? Gratulálok a férjednek, nem kis bátorságra vall, hogy merte lebontani azt a két óriást. A táskáddal meg nincsen semmi baj! Olyan változékony a vénasszonyok nyara, hébe-hóba lekerül még a pullóver. Hová tennéd, ha nem lenne ez a behemót nálad?

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek a dolgaid, ezekbe a táskákba pedig beleszerettem!!! Nagyon ügyes vagy! A szabásmintát Te találtad ki vagy kész alapján dolgoztál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ibolya!
      Ehhez hasonló táskát egy lakberendezési újságban láttam, nagyon megtetszett és megvarrtam :-))

      Törlés