2011. január 29., szombat

Találós kérdés


A múlt héten készültem el ezzel a nem igazán foltvarrós darabbal. Ez egy háromrétegű, szokásos szedvics szerkezetű 150 x 200 cm nagyságú valami, ami lehetne egy sima takaró is, de nem az, mert két szemközti végén van kettő illetve három fülecske. Na szerintetek mi lehet ez? Aki kitalálja, az kap valami apróságot tőlem :-)




Eléggé eltűntem mostanában. Ez nem azt jelenti, hogy nem varrok, de nagyon sűrű napjaim voltak-vannak.
Nekiálltam egy Hidden-wells csíktechnikával készülő ágytakarónak, majd mutatok róla részleteket, mert azt még nem tudom, hogy mikor lesz kész.
Jövő héten farsang lesz az oviban,így mára jelmezvarrást terveztem. A Boldi tűzoltó szeretne lenni.
Hiába mondtam neki,hogy a tűzoltóknak fekete a ruhájuk, ő ragaszkodik a piros ruhához. Hát ha piros kell, akkor legyen piros. Találtam a szekrényben még a nagyok idejéből megmaradt klasszikus piros kismamaruhát. Azt hiszem majd ez fog átalakulni tűzoltó egyenruhává :-))

3 megjegyzés:

  1. szerintem játszós takaró legóknak és hasonló összeszedhetetlen játékoknak :)

    VálaszTörlés
  2. Csupa abnormálatlan ötletem van .-)) Most, hogy fát kell behoznom a kályhába leginkább az jutott eszembe, hogy mennyi fát lehetne beletekerni és 3 ember is cipelhetné. De eszembe jutott, hogy fekvőbetétnek sem lenne rossz, de annak vagy keskeny, vagy túl széles. A többi hülyeséget amit írtam azt most iziben ki is töröltem.
    Bocsánat, lehet, hogy fáradt vagyok:-(
    Ági

    VálaszTörlés
  3. Nekem egy jógához használható takaró jutott eszembe( most olvastam és láttam az eat, pray, love c. filmet lehet, hogy azért:), de ahhoz kicsit szélesnek találom...

    VálaszTörlés