2011. január 12., szerda

Szülinap

Születésnapot ünnepeltünk hétvégén. Bence 15 éves lett! Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan megnőnek, apró kisgyermekből nagy kamasszá válnak. Ilyenkor mindig eszembe jut az a fagyos, ónos esős szilveszter 1995-ben, amikor ki se lehetett lépni a lakásból, annyira csúszott minden. De azért mire menni kellett a kórházba, január 9-én már megenyhült az idő. Mintha most lett volna...  Isten éltessen sokáig kisfiam!

Aztán végre megszületett az idei első varrományom is. Annak ellenére, hogy múlt héten még otthon voltam, nem varrással múlattam sz időt, hanem az elmaradt takarításokat próbáltam bepótolni.
Aztán a hét vége felé már végre leülhettem varrni is, ami már nagyon fontos , rég eltervezett munka volt, ugyanis babalátogatóba készülünk immár tavaly március óta. Akkor született meg unokahúgom kisfia. Igaz, nem akartam elkapkodni a látogatást, de azért ennyire elhúzni se. De most végre elkészült az ajándék, egy bálna formájú babzsák személyében, így minden akadály elgördült a látogatás elől.
Vagyis pénteken még úgy tűnt, hogy végre szombaton elmehetünk hozzájuk, de szombatra a Boldizsár beteg lett, így mivel nem kartunk bacikat vinni, megint tolódik a dolog. De majd csak odaérünk egyszer. Végülis ezt az ajándékot talán nem növi ki olyan gyorsan a kis lurkó :-)

2 megjegyzés:

  1. Isten éltesse Bencét! A bálna nagyon jó ötlet!

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse a "kis"fiad!! Jól jegyezd meg ezt a napot, mert egy szemvillanás és hamarosan 20 éves lesz :-)) De egy anyának akkor is csak a "kisfia". És ez így van rendjén :-)
    A bálna csuda jó lett!
    Ági

    VálaszTörlés