2011. január 31., hétfő

Megfejtés

Köszönöm a tippeket, jókat derültem rajtuk, nem rossz ötlet ez a legós takaró sem, néha nagy szükségem lenne rá nekem is! És elképzeltem az Ágit, ahogy cipeli be a fát :-))
Szóval ez a takaró, egy Szamovár-tartó :-)), vagyis egy Szamovár (Szami) névre keresztelt kutyus ülő/fekhelye lett egy ismerősöm autójában. A fülekkel lehet a fejtámlákhoz rögzíteni, állítólag hétvégén kipróbálták, remélem tetszett a kutyusnak is!!


Szombaton olyan gyönyörűek voltak zúzmarás fák, bokrok a kertben, hogy nem bírtam ellenállni, le kellett fényképeznem:

3 megjegyzés:

  1. ohó, hát sejtettem én, hogy azoknak a füleknek jelentőségük van, hogy miért kettő és miért három, de semmi értelmes nem jutott eszembe...feneajódolgát annak a kutyusnak :)

    VálaszTörlés
  2. Ahh! Ez igen! Jó ötlet és csodás kivitelezés! Most aztán távol tartom a kutyánkat a blogodtól, még a végén berendel nekem egy ilyet :-))De lehet, hogy mégis kap egyet, mert imád autózni és én pedig frászt kapok amikor hirtelen fékeznem kell, hogy becsúszik a kis királyfi az ülés alá. (az ülés takarításról már ne is beszéjünk) Tehát dícséret a megalkotásért, nagyszerű dolgot varrtál!
    Ági

    VálaszTörlés
  3. Köszi Ági, azóta már a főpróba is megtörtént és nagyon tetszik a tulajdonosnak is :-) Ígéretet kaptam egy olyan fotóra is,amin már a kutyus is szerepel.

    VálaszTörlés