2010. június 20., vasárnap

Festős-nap

Mielőtt még a festésről írnék, egy, a múlt héten készült fotókból készített kollázst mutatnék. Hihetetlen, de igaz, hogy középső gyermekünk is befejezte általános iskolai tanulmányait, gyorsan repülnek az évek. Még szerencse, hogy csak rajtuk vesszük észre :-)

Ma egy csodálatos napot töltöttünk Gizella kertjében. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, addig nem esett, amíg ott voltunk. Ibolya a borotvahabos festés rejtelmeibe vezetett be minket, mindannyian borzasztó lelkesek voltunk, nagyon szép és izgalmas anyagok születtek!


Köszönöm Gizella, hogy ott lehettem, remélem még sok ilyen közös alkotásunk lesz a csoporttal.
Még több képet a Galagonya blogjában találtok.

A festés előtt még névnapoztunk is egy kicsit, előrehozva a júliusi névnapokat,mivel legközelebb csak szeptemberben találkozunk. Én félkész blokkokat kértem a lányoktól, nagyon szépek, már alig várom, hogy készre varrhassam.

5 megjegyzés:

  1. Hűű, tényleg nőnek a gyerekek! Egy picit nem figyelünk oda és máris elballagnak!! Gratulálok!!!
    Ez a borotvahabos festés nagyon szép eredményt hoz, hogy kell csinálni? Esetleg, ha más hogy nem szabad egy magánemail-ben megírnád?
    Mi lesz a blokkokból?

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a családodhoz, szépek vagytok!
    Megcsodáltam a legfrissebb táskáidat is, a b.habos festést is, ügyes vagy Anya!
    Engem is érdekel a festés ill. tanfolyam, kit keressek Martilein?

    VálaszTörlés
  3. RitaFoltok, köszönöm!
    Írtam e-mailt.

    VálaszTörlés
  4. Szia Martilein!
    Óvodásoknak tartok kézműves foglalkozásokat és jelenleg tábort. Ezt a technikát ki lehetne vajon velük próbálni? Kérlek jelezz vissza itt vagy az e-mail címemen (krisztallit@citromail.hu) Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés