2013. január 21., hétfő

2013.

Lassan már vége az év első hónapjának, a napokban ráeszméltem, hogy idén még nem is írtam a blogomba.
Sajnos jópár napot "elpazaroltam" egy kis- hányás-hasmenés vírus leküzdésével, a sort a Boldi kezdte még karácsony előtt, aztán szilveszterig mindannyian átestünk rajta.Egy előnye volt csak, hogy 5 napig nem kellett semmit főznöm, mert nem volt senki éhes :-) Viszont elmaradt sajnos a szokásos vendégjárás- fogadás, a sok karácsonyi süti pedig a fagyasztóban landolt (de azóta már majdnem mind el is fogyott).

Az év végén nagy volt a hajrá a karácsonyi ajándékok miatt, felét le se fényképeztem sajnos, ahogy utólag kiderült.
Az óvónéniknek és a dadusnak varrtam egy-egy neszit, amit a nagyon aranyos karácsonyi ünnepségkor adtunk át a Boldival.

 Anyukámnak elkészült a tervezett takaró (erről nincs képem sajnos), öcsém gyermekeinek varrtam egy-egy párnát, hungarocell golyókkal megtöltve.
                       Kende a kutyussal:
           Saci a cicával:

Sógornőm egy jegyzettartó babát kapott. Ebből több is készült ajándékba.

Készítettem még finom levendulaszirupot is ajándékba. Az én adagom egy része még megvan, levendulás muffint sütöttem már, isteni lett.

Szenteste napján készültek el az idei karácsonyi párnáim, 4 db, az anyag ezüstvölgyi szerzemény. nagyon megtetszett és beleillett a piros-fehér karácsonyunkba.

A szomszédasszony az ünnepek előtt megkért, hogy egy nagy anyagot vágjak méretre és szegjem be neki terítőnek. Leesett egy kis darab, a foltos énem nem hagyott nyugodni, varrtam egy terítőt belőle az asztal közepére :-)


Sikerült befejeznem egy keresztszemes képet is , amit még először karácsonyi ajándéknak szántam, de sajnos nem volt időm ünnepek előtt megvarrni.
Ezek mellett még öszeállítottam a karácsonyi témájú Zsuzsis redworkos munkám fedlapját is, már "csak" tűzni kell. Ha elkészült megmutatom.1 megjegyzés:

  1. Nagyon sok minden készült ,még így is hogy beteg voltál!
    Nagyon tetszenek kis állat párnák jó ötlet!

    VálaszTörlés