2012. január 16., hétfő

Az új év

blogírás szempontjából kiscsit döcögősebben kezdődik, mint szerettem volna. Pedig "fejben " már a két ünnep között megmutattam nektek a karácsonyi ajándékaim közül párat. Aztán - mivel mi csak 9-én kezdtünk dolgozni - úgy terveztem, hogy az év első hetét a varrásnak szentelem.. Hát ebből se lett semmi, ugyanis az összes gyerek elkapta a hányásos vírust, így persze Boldi sem ment oviba, így legózás lett a varrásból. Ehhez még hozzájött, hogy valamikor az év első napjaiban a Boldizsár megnyomott egy gombot az otthoni szmámítógépünkön, ezzel sikeresen törölve az egész rendszert, egy hétbe telt, mire sikerült utolérnünk valakit, aki újra tudja telepíteni. Sajnos ő is csak félig tudta megcsinálni, mert azóta sincs internetünk :-(

Szóval teljesen lemaradtam mindennel, főleg a blogolvasásokat tekintve. A munkám mennyiségét látva- a munkahelyen - a visszaolvasás szóba sem jöhet.

Addig, amíg tényleg gőzerőre nem tudok kapcsolni a varrást illetően, jöjjön pár kép a karácsonyi ajándékok közül. Anyukámnak és nagynénémnek színházi táskát varrtam.


Még pár párna is készült.



Bencének kötöttem egy sapka-sál szettet. Nagyon örült neki.

Az új év - úgy érzem - a foltvarrást tekintve tele lesz kihívásokkal. Szerdán tartottuk a galagonyás lányokkal évkezdő bulinkat - ami az elmaradt évvégi vacsora bepótolása volt. Gizella lemondott a csoport vezetéséről, engem választottak meg utódjának. Szerencsére lelkes csapat áll mellettem, így úgy érzem talán könnyebben belejövök majd a dolgokba.

Boldog, egészségben és varrásban gazdag új évet kívánok mindegyikőtöknek!!

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Sok erőt az új kihíváshoz!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépeket varrtál és kötöttél, a megválasztásodhoz gratulálok, sok sikert kívánok munkádhoz!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sok szépséget varrtál és kötöttél!
    Az új feladatokban melletted állunk!

    VálaszTörlés
  4. Szia

    Hol lehet ilyen fém nyitókát venni a táskához? Mi ennek a neve?
    Edit

    VálaszTörlés