2011. február 13., vasárnap

Gyakoroltam a tűzést

Nem tudom miért, de már régóta húztam, halogattam a dolgot, mármint hogy kukacolás helyett valami más mintát  is tűzzek. Valahogy féltem tőle. Aztán a múltkori szombati összejövetelünkkor a tűfestés mellett szó esett a szabad gépi tűzésről is. Ibolya mondott egypár jó tanácsot, így mikor hazajöttem, másnap neki is álltam, hogy - lesz ami lesz - kipróbáljam.
Adott volt egy táskának szánt alap, ami már korábban elkészült. Kaptam ugyanis a szomszédasszonyomtól egy kosárnyi horgolt terítőt. Nagyon izgatta a fantáziámat. Volt közötte egy egyszerű, kockás mintájú terítő, voltak natúr mintás anyagaim, így összeállt a nyári táska alapja:


Aztán elkezdtem tűzni. Egyre jobban belejöttem, elsőnek nem is rossz.Majd elkészült a táska is, az újabb nyári táskám, ha addig oda nem ajándékozom valakinek :-))Azt hiszem most már bátrabban nekiállok a tűzésnek, sőt azt terveztem, ha időm engedi, gyakorolni fogom a különböző mintákat. Hiszen a gyakorlat teszi a mestert, nem?

5 megjegyzés:

 1. Nagyon ügyes vagy , gratulálok a szép tűzéshez .
  Jól használható lett a táskád ,jó méretes igazán tele lehet pakolni.

  VálaszTörlés
 2. Ügyes vagy,csak oda ne add valakinek!Zita üdv

  VálaszTörlés
 3. Dehogynem! Nagyon ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! De jó hogy megmutattad, holnap én is próbálkozom megint.

  VálaszTörlés
 5. Hogy kell diavetítős oldalelemet létrehozni az oldalon? Látom, hogy te tudod- nekem még nem sikerült rájönnöm :o( Megtanítanád?

  VálaszTörlés