2010. március 13., szombat

Sárkányos falvédő

Legnagyobb fiam már hónapok óta nyaggatott, hogy varrjak neki új falvédőt, de nem is akármilyent, sárkány is legyen rajta. Sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan teremtsem elő a sárkányt, mire eszembe jutott, hogy textilfestékkel lehetne anyagra sárkányt festeni. Meg is beszéltem anyukámmal, aki nagyon szépen tud festeni, sok-sok képet készített már , hogy karácsonyra lepje meg az unokáját egy sárkánnyal.
A kép el is készült, így utólag azt hiszem nem fehér, hanem inkább natúr alapra kellett volna festeni, de most már mindegy.
Peti karácsony elmúltával szinte minden nap megkérdezte, hogy mikor lesz kész a falvédője, ugye most már azt csinálom?? Én meg szépen fejben elterveztem, hogy a sárkány köré egyik felére varrok majd valami barlangot, a másik felére meg fákat, de igazából megtervezni nem volt időm. A nyaggatás pedig egyre fokozódott, így úgy döntöttem, jobb lesz, ha minél előbb megvarrom. Így született meg ez a falvédő, ami azért ennek ellenére szerintem nem lett olyan rossz.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy, anyukádnak is gratulálok nagyon szép sárkányt festett , úgy látom volt kitől örökölni !!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Egyáltalán nem lett "rossz", sőt...:-))
    Külön tetszik, hogy a félelmetes sárkány azért mosolygós lett. Jó lett a barlang is, klasszul válogattad össze hozzá a színeket, anyagokat. Gratulálok!
    Ági

    VálaszTörlés
  3. Na, ez igazán pasis!!!! Megengeded, hogy feltegyem a pasis tárgyak gyűjtőjébe a picasára, természetesen a blogod megjelölésével?

    VálaszTörlés
  4. Erika,
    persze, hogy megengedem,hogy feltedd a pasis dolgokhoz:-))

    VálaszTörlés