2012. december 13., csütörtök

Elkészült hát végre!

Mikor pár héttel ezelőtt összevarrtam a blokkokat,nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig itt fog pihenni félig készen a nappaliban, arra várva, hogy kézzel befejezzem a szélét. Sajnos nagyon sok határidős varrnivalóm akadt közben, de tegnap végre sort keritettem rá, nehogy kicsússzak a határidőből :-)
Sajnos nem lett valami jó a fotó, mert este van,de azért talán látszik.

Közben próbáltam a tűzést is gyakorolni, szinte minden blokkot más mintával tűztem. 





Nem tudom ma mi volt a T-online-os levelezőrendszerrel, de nem tudtam a leveleimhez hozzáférni, igy Mónikának is csak holnap tudom elküldeni. Remélem akkor sikerül majd!

2012. december 4., kedd

Adventi barkácsolás az oviban

Múlt héten, csütörtökön az oviban voltam adventi barkácsoláson Vittem magammal pár félkész apróságot: szaloncukrot, kis csengőket, fenyőfákat. Ezeket fejeztük be a lelkes anyukákkal és óvónénikkel, valamint még tobozangyalka, adventi dísz és csodás illatű méhviasz díszek  is készültek. Alkotás közben finom mézes gyümölcsteát kortyolgathattunk.




Nagy örömömre kicsit hódolhattam a virágkötő szenvedélyemnek is, ami mostanában a varrás miatt egy kicsit háttérbe szorult. Az óvó nénik szekrénye mélyén lapult egypár dísz, ami arra várt, hogy valaki egyszer majd kidiszítse öket :-))